Pentru program prestabilit pentru intretinere preventiva(reparatii, interventii de laborator si piese de schimb facturate separat)

 

    Intretinerea preventiva a unui echipament intr-o luna calendaristica este taxata cu 55 Lei RON plus TVA.
   
Pentru agentiile la care se considera ca sunt necesare numai revizii trimestriale, aceleasi operatii sunt taxate trimestrial cu 80 Lei RON per echipament plus TVA.
   
Interventia minimala lunara respectiv trimestriala este o revizie per echipament.
Sunt facturate lunar, respectiv trimestrial,conform periodicitatii reviziilor, toate echipamentele operationale din contract.
    Interventiile asupra echipamentelor in garantie, care au incluse de catre furnizor si serviciile de intretinere nu se factureaza pe perioada garantiei.
   
Repararea sau reconditionarea componentelor unui echipament(manopera) este taxata cu 95 Lei RON plus TVA.
   
Interventia de laborator la un echipament este taxata cu 100 RON lei plus TVA.
    Piesele de schimb sunt facturate separat.

Nota:
    
Prin revizie sau intretinere preventiva se inteleg toate operatiile efectuate de servisant care nu implica inlocuirea de piese: curatare, ungere, reglaje mecanice si electronice.
    
Prin depanare se inteleg operatiile de inlaturare a eventualelor blocaje provocate de corpuri straine ajunse accidental in echipament sau de deplasare a pozitiei unor piese si care nu implica inlocuirea de piese.
    
Prin reparatii se inteleg operatiile facute de servisant pentru readucerea echipamentelor in stare de functionare care implica si inlocuirea de piese.
    
Prin reconditionare se inteleg operatiile de servisant asupra unor componente pentru readucerea acestora in parametrii normali.
    
Prin interventii de laborator se inteleg operatiile care se fac asupra structurii electrice sau electronice care implica inlocuirea de componente sau refaceri de circuite.

 

 

CompAct Electronics
Str. Mirăşlău, Nr. 33, Ap. 24
Loc. Sibiu, Jud. Sibiu
Tel/Fax: 0269 243613
Copyright © 2018 Kyo Inc. Toate drepturile rezervate. Web design by Kyo